Junnujen maajoukkueleiri helmikuussa 2020

Vuoden ensimmäinen junnuleiri pidettiin Ylöjärvellä, Koivupuiston loma- ja kurssikeskuksessa 28.2.-1.3.2020. Yhteensä 7 junioria osallistui osallistui leirille. Päivät oli rytmitetty sisältämään pelaamista, opetusta, ruokailua, ulkoilua ja vapaa-aikaa. Oppitunnit pidettiin suurin piirtein koulutunnin pituisina, aiheina olivat mm. pelinvienti- ja puolustussuunnitelma, lähtökortit ja merkinannot sekä todennäköisyydet ja junnusysteemin perusasiat.

 

Junnut lauantai-iltapäivällä frisbeegolfin jälkeen

 

Joka päivä pelattiin kilpailuja, ja pelaajat tutustuivat parikilpailun lisäksi henkilökohtaiseen, joukkikseen ja IMP-laskenta kilpailumuotoihin. Ulkoilu sisältyi myös leirin ohjelmaan, sekä kävelyretki että frisbeegolfkisa kurssikeskuksen pihamaastossa. Ruokaa oli tarjolla riittävästi ja tarpeeksi usein.

 

Suuret kiitokset onnistuneen leirin järjestämisessä Anni Mäkelälle, joka huolehti jakojen teosta, kilpailunjohdosta sekä opetusmateriaalin tarkaistamisesta. Loistavat puitteet leirille järjestyivät Martti Merosen toimesta. Lisäksi tärkeässä kuljetusroolissa olivat Petteri Nieminen ja Olli Rahi, jotka sekä toivat perjantaina että hakivat sunnuntaina kumpikin autolastillisen junnuja.

 

Helsingissä 7.3.2020
Karri Kupari

 

Vastaa