Junnuystävällisiä kilpailuja

SALO OPEN 11.05.2019

Suomen suurin joukkueturnaus pelataan perinteisesti Äitienpäivän aattona Salossa. Kilpailupaikkana toimii jälleen Salon lukio osoitteessa Kaherinkatu 2.

Salon Bridgekerho on esittänyt kutsun nuorten maajoukkueelle saapua paikalle taistelemaan kunniastaan kokeneita konkareita vastaan.

Junioripelaajien tukemiseksi Salon Bk on luvannut järjestää kutsutuille junioripelaajille ilmaisen majoituksen. Tämän lisäksi on voimassa jo vakiintunut tapa, että Salossa junioripelaajat pelaavat ilmaiseksi.

Juniorit haastavat muun Suomen pelaajat saapumaan Saloon, jotta varmistamme laadukkaan ja onnistuneen turnauksen. Kerää siis joukkue, ota haaste vastaan ja tavataan Salossa!

Juniorimaajoukkueen puolesta,

– Martti Meronen, Juniorimaajoukkueen joukkueenjohtaja

****************************

Seinäjoen Barometri 30.03.2019

Seinäjoen Bk kutsuu junioripelaajia saapumaan viikonlopuksi 30-31.03.2019 pelaamaan perinteistä barometrikilpailua. Paikallinen puuhamies Aku Nieminen ja junioritoimikunta ovat yhteistyössä sopineet, että junioripelaajille järjestetään ilmainen majoitus ja ruokailu kilpailujen aikana.

Ottakaa siis kutsu runsaslukuisina vastaan, ja menkäämme nauttimaan Etelä-Pohjanmaan leppoisasta tunnelmasta kilvoittelun merkeissä Seinäjoelle.

Majoituksen ja ruokailuiden osalta yhteys: Aku Nieminen, puh. 0400253535.

 – Junioritoimikunta